Leta i den här bloggen

tisdag 12 februari 2013

Uskovien nuorten on saatava perustettua perheitä

Tämän ajan vaikeus on hyvin suuri ihmiskunnan  luopumus moraalista kaikenlaisiin vapauden ja ihmisoikeuksien nimissä kulkeviin  moraalittomuuksiin.
Natsiaika jo teki sellaista hallakylvöä  lebensborn-tekniikoillaan , jossa  kylvettiin vain vapaita suhteita ilman minkäänlaista kunnioitusta Jumalan luomia maailman peruspylväitä  kohtaan. Peruspylväät tälle maailmanajalle on monogamiset avioliitot. Siitä on ihmsikunnan alkukaaos alkanut hahmottua 4 avioparin opetuksista, Seemin ja hänen kolmen poikansa perheitten kertomuksella,   jonka runkoon on sivistys silmukoitu ja opetettu kaikille kansoille soveltuvana Raamatun  sanana Jumalan lahjana ihmiskunnalle tätä ja tuleva aikaa varten.
Juutalaisuudessa on seksuaalikasvatus hyvin tarkkaa jo lapsuudesta alkaen ja normaliteetti on sitten  nuorten aikuisten meneminen naimisiin. Paavalikin sanoi,  että tietäköön kukin mies ottaa itselleen vaimon. Sellaiset asiat ovat ihmisen ymmärryksen vallassa. Luonnollista on että  seurakunnassa kaiken tulee  sopia Jumalan sanan puitteisiin ja  soveltua seurakuntaelämän yhteyteen, yhteiskuntaan  hyvänä rakennusosana  ja alkiona .
Itse asiassa  miesten velvollisuus on katsoa,että he saavat itselleen aviovaimot.  Tämän toteuttaa  nykyisraelilaiset esim tällä tavalla: http://www.jpost.com/JewishWorld/JewishFeatures/Article.aspx?id=302902
Tietysti, koska he eivät tunne kristillistä seurakuntaa ja meidän tapaamme rukoilla, he kääntyvät  vanhojen jo ajasta iäisyyteen menneiden rabbiinien muiston puoleen. Täytyy tosin tunnustaa, että Israelissa ollessani nuorena yhtäkkiä  aloin ajatella  avioliitonkin tärkeyttä. Medisiinan alkuopinnot olivat niin kaiken ajan ja ajatukset vievää, että  tuollaisia ajatuksia  tuli sitten   myöhemmin. Kerran aivan siellä Jerusalemissa  Länsimuurilla rukoilin asian puolesta, asetin pienen lapunkin Temppelin ulkomuurin kivien väliin. Ja eikös käynyt  kumma asia.  Siellä olin siihen aikaan  lasten sairaalassa yösairaanhoitajana ja sinne sain Suomesta kirjeen,   jossa eräs tuntemani kristitty lääkäri kertoi minulle miehestä, josta  sittemmin tulikin puolisoni ja neljän lapseni isä. 4 vuotta myöhemmin sain ensimmäisen lapseni. Häneltä sattui olemaan myös kaukainen juutalainen sukulainenkin suvusssa, hänen isänsä äiti. Pidän asiaa johdatuksena ja uskon vakaasti, että  tämä oli rukousvastausta, koska olin rukoillut Jerusalemissa.
Minun laposeni ovat hyvin ihania lapsia.  Annoin jokaiselle  hebrealaisen nimen, koska sain heidät ikäänkuin Israelin Jumalan ja Jerusalemin  kautta. Jokaisella on yksi suomalainen nimi minun suvustani ja yksi nimi mieheni suvusta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar