Leta i den här bloggen

onsdag 13 februari 2013

Euroopan juutalaisten täystuhon hetkellä Ruotsi oli turvallinen

mutta näyttää siltä ,että  juutalaisten viholliset aikovat invasoitua vähitellen jokaiseen paikkaan joka hitlerin aikana antoi turvan Juudan kansalle, että ne seuraavassa  kuolonkoitossa eivät enää pystyisikään  takaamaan Juudan valtion ja kansan selviämistä täystuholta. Varsinkin Suomi ja Ruotsi ovat nyt hitaan   jähmettävän invaasion   ja esivalmistelun kourissa.
 http://www.youtube.com/watch?v=5a1PM6YB8wg
Koska näin on, niin vaikka tuon  juutalaisvihan myrkkyhämähäkki kutoisi verkkojaan  vähä vähältä meidän Pohjolan kristikunnan  elämän ympärille,  voimme , jos ei muuta,  siunata Israelin valtiota ja vahvistaa Israelin Armeijan käsiä, Mooseksen käsiä,  kuten  Aaron ja Huur kun amalekilaiset raivoavat jälleen.  Lopun aikana nousee  Israelin kansan ja lasten enkelit,  suuret sotajoukot, jotka taistelevat Jumalan   Sanan ja  Hänen rauhan   tahtonsa toteutumisen puolesta  ja silloin ei mikään amalek enää  pysty surmaamaan Jumalan kansan karitsoita ja lampaita.Silloin seurakuntakin menestyy ja ihmisiä pelastuu, tulee uskoon ja löytää  elämälleen Jumalan Hengen  antaman tarkoituksen ja  maailmamme menestyy ehkä vielä pitkään ja  mustat pilvet väistyvät. Ehkä  tuosta vihaajien  joukosta  ne joiden sielu on kadotuksessa vihan takia, tulee myös joku uskoon ja ymmärtää, miten päin tämä meidän maailmamme on, ja missä on valo .
Ne jotka eivät tunne pelastusta,  ovat kuin kalat, petokalat meressä.  Pietari oli kalastaja makeassa Kinneretissä.  Kalat ne vain näyttävät tulevan  suuremmiksi ja julmemmiksi mitä kauemmas Galileasta  apostolit vaelsivat  ja seurakunta  samassa hengessä. Täytyy aina muistaa: me tunnemme Messiaan ja pelastuksen. meillä on Jumalan valtakunta.  Me olemme velvollisia kertomaan hyvää sanomaa pelastuksesta ja tempaamaan kuoleman kidasta sieluja elämän tielle, pois vihasta, siunauksen tielle.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar