Leta i den här bloggen

tisdag 19 februari 2013

Aikamme vaaroja: kuolemasta kiinnostuneet kuvaajat

Aikamme vaara ei ole juuri se , että nyt Iran uhitteluissaan  hävittää Israel tosissaan tekee yrityksen ja että islamilaiset  muitten vihassa koettavat  surmata niin paljon kuin voivat, heidän mielestään vääräuskoisia siellä, missä ovat niskan päällä ja sitten taas olla makeaa aladdinia siellä missä ovat vähemmistönä, kunnes  isäntäväki on kuin  hämmästynyt host cell viruksen voittaessa.

Vaara ei ole vain se, että Israel ja juutalaiset ovat jälleen kerran vaarassa, vaan se että  samalla aukeaa manalan portit ja yleinen  surmaaminen pääsee livahtamaan  helvetistä valloilleen ja siinä  "passaa påå" kaikenlaiset ihmisen tuhoojat, kuten eutanaasikot siivellä. Jälleen ovat kaikki pikkuheimot  ja   ja ajatuksensa kirkkaana säilyttäneet vaarassa.

  Esimerkki  eutanasian  käytöstä tuntojen paaduttamiseen voi kertoa miten  natsslaisuudessa pidettiin erilaisia parantoloita  kansanmurhaajien koulutuskeskuksina. "Ala-asteen" murhia olivat  sairaitten omien kansalaisten surmaamiset eutanasialla. Saksalaisten  natsikoulupoikien oli alotettava oman kansan tappamisella,  ja  sitä he tekivät siinä määrin, että surmattujen lukumäärääkään ei ole voitu tarkasti  hahmottaa.

 Lisäksi käytettiin  petollista lääkärikuntaa, joka pystyi naamioimaan kuolemat  laillisuuden verholla joihinkin  diagnooseihin, joita tilastoitiin elinkelvottoman elämän  alueelle kuuluviksi.  Väärän diagnoosin varjolla murhattujen määrä on tuntematon.  Tällaisen tapahtuman tuoreus pitäisi olla varoitusmerkkinä,ettei kukaan astu ansaan, kun aletaan taas  hunajoida eutanasiaa.

 70 kulunutta vuotta on  kristillisestä ajanlaskustakin vain 3.5 sadasosaa. Siinä ajassa ei sivistys paljon  ehdi  versoa ja  suurten tappojen psyykken  julmuuden geeniä kantaneet ovat  osallisia nykyaikamme  ihmiskunnan geenimassasta,  jos nyt pahuudella on jotain omaa geeniään. Toisaalta oikeudenmukaisuudellakaan ei varsinaista geeniä ole, mutta on huomattu, että jossain suvussa on oikeamielisempää  sukulinjaa olemassa  Esim. Daavidin Juudan sukulinja valiutui  muista Jaakobin heimoista  jonkin geneettisen ominaisuuden takia kunigassuvuksi. Nykyajan johtajissakin on  niitä oikeamielisten sukulinjoja havaittavissa.

 Kaikki  oikeamielisyys ei ole vain opittua, Jotain kulkee  geeneissäkin. Sen takia - koska maailman  nykysukupolvi on kansanmurhista  jäljelle jäänyttä, voi olettaa että pitää olla varuillaan uusista genosideistä.  Jos uusi  Juudan kansan tuho pääsee alkamaan, siinä voi mennä myös kaikki kristilliset arvot samaan impaktiin .- niin kuningas ja profeetta kuin pappi ylimmäinen- ovat  kaikki ensisijaisia saatanan vihollisia.

Kirjoitan tähän  tekstinä Simon Wiesenthalin kirjasta kappaleesta Joukkomurhaajien koulu  Luku XXIII.
Natseilla oli Saksassa kolme  erilaista  parantolaa kuoleman kouluina, eutanasialaitoksena,  ja Itävallassa oli Hartheim , Linzin lähellä. Saksanssa olivat  Hadamarin, Sonnensteinin  ja Grafeneggin parantolat . Hartheimin uhreille, joista useimmat olivat itävaltalaisia ja saksalaisia  kristittyjä, ei ole pystytetty mitään muistomerkkejä ( ainakaan vuoteen 1967 mennessä).  Hartheimin Linnan kirjaamon luetteloita ei ole löydetty. Dachaun oikeudenkäynnissä  1947 todistettiin, että linnan kellareissa hoidettiin päivittäin 30- 40 ihmiskoekaniinia. Se merkitsee noin 30 000 ihmistä vuodessa. Natsikauden lopussa linna muuttui tavanomaiseksi tuhoamisleiriksi. Milloin läheisen Mauthausenin keskitysleirin murhaajilla oli kova kiire, lähetettiin liiat uhrit Hartheimiin.

Natseilla oli  tapa dokumentoida kaikki kidutukset ja tapot. Hartheimissa- koska ei ollut nykyaikaista TV-  ja videotekniikkaa, käytettiin potilaitten  kuvaamisessa ihmistä, valokuvaajaa, jonka piti ottaa  luukun läpi kolme kuvaa kustakin potilaasta ensiluokkaisin välinein.   Kuvaaja ( Bruckner)  kuvasi kolmekymmentä kuolinkampailua päivittäin.

(Wiesenthalin kirjan sivu 388).Inga kommentarer:

Skicka en kommentar