Leta i den här bloggen

torsdag 4 oktober 2012

Lehtimajainjuhla30.9.-8.10.2012

Tämän vuoden Lehtimajainjuhlan aikana olen ollut alkuviikon Pirkanmaalla  Lempäälän kesaustassa ja Lempäälän Lahdenkylässä mitä kauneimman ja heleimmän ruska-ajan keskellä, kun omenia putoaa puista   päivittäin ja monissa puissa on kaikenlaisia punaisia marjoja, kesän viimeiset kukat  kukkivat  ja  maisemaan antaa valoa  se hehku,  mitä keltaisista  lehdistä heijastuu.  Villiviinit  ja eräät vaahteralaadut hehkuvat  aivan signaalinpunaa.
Ja sitten  lähdin  Ruotsiin paluuseen keskellä viikkoa , junalla läpi  Etelä-Hämeen ja Varsinais-Suomen, laivalla  yli Ahvenanmeren ja Itämeren Tukholmaan. Sieltä jälleen junalla läpi Sveanmaan ja Lansi-Göötanmaan. Ruotsin puolella maisemissa on vielä vahva kesän vihreä pitämässä otettaan metsistä ja niityistä, vaikka  siellä täällä syksyn kullankeltainen  ruskakin on päässyt puhkemaan
Tuossa kirkon vierellä olevat puut ovat saaneet syksyisen punaisen leimunsa. Onkohan niiden tarkoitus muistuttaa Mooseksen palavaa pensasta?
Niin- ja sitten kun tulin kotiovelle täällä Rannebergenin kukkulalla- maassa oli valkosita- MITÄ TUO ON? Joo, se oli tosiaan lunta! Neliömetrin verran  tai vielä pienemmässä läikässä oli  kasa lunta ja rakeita.  Ei muualla missään. Miten se on mahdollista? En tiedä.

Nyt minulla on mahdollisuus kuunneella  Jonathan Settelin lauluja: Ostin disketin Israeljuhlilla Lempäälässä. Sen nimenä on .Kol Ba-Midbar, Ääni erämaassa. Nämä ovat messiaanisia ylistyslauluja.

Luin juuri saamaani sähköpostia. Raamatunkääntä'jien järjestöstä tuli tieto, että he ovat joutuneet jonkin israelilaisen  seksimafian painostukseen.  Raamatunkääntäjät  ovat nimittäin juuri rakentaneet pyhäkön Jumalalle ja Raamatonkäännöstyölle sinne juudeaan. Nyt saatananpalvojat tahtoivat tulla sinne häpäisemään heidän toimensa ja työnsä.  uskoville oli  asetettu  vaatimus että lespoja naisia olisi pitänyt  "vihkiä" Jumalan Sanan  käännöstyöhön pyhitetyssä paikassa   ja koska  se on Raamatun vastaista, aivan kuin juutalaiusuudessa  sian veren uhraaminen Moorian vuorella-  ei luonnollisesti uskova seurakunta sellaiseen suostunut. Nyt  se seksimafia oli nostanut kovan huudon  asiasta ja  alkoi käydä oikeutta uskovia vastaan.  Nyt uskovilta vaaditaan oikeudenkäyntimaksuja ja muita maksuja,  aivan 164.999 ruotsin kruunun verran tästä että he eivät suostuneet  moiseen hävytykseen. Viekööt haikarat eefamittansa sinearin maahan missä palvovat epäjumaliaan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar