Leta i den här bloggen

onsdag 23 maj 2012

Vuonna 1949 perustettu Karmel yhdistys versoo edelleen

Suomen Karmelyhdistyksen nettiosoitteesta saa aktuelleja uutisia Israelista.
http://www.karmel.fi/aggregator/sources/1http://www.karmel.fi/aggregator/sources/1

Näyttää Karmel-lyhdistyksen  tuotannossa siirrytty harvoin katsotusta  aurinkokellosta ja kuukalenterista virtuaalitekniikan avulla digitaaliseen aikaan seurattaessa näitä  Raamatun toteutumisen tapahtumia.

Sekuntin määritelmä:
 Wikipediasta sekunnin määritelmä  (http://fi.wikipedia.org/wiki/Sekunti) : "Sekunti on määritelmän mukaisesti 9 192 631 770 kertaa sellaisen säteilyn jaksonaika, joka vastaa cesium-133 -atomin siirtymää perustilan ylihienorakenteen kahden energiatason välillä."


Tarkoitan että-  integroituna toteutuvien tapahtumien määrä meidän sukupolvemme aikana  vaatii tosiaankin  huipputekniikan mediaosaamista, tiedonvastaanottamis ja edelleen toimittamiskykyä. Ja kuka pystyy mittaaman Jumalan, kun Jumala luo jotain uutta?

Samalla tavalla kuin yksityisten vesimolekyylien  kiteytymä laajaalaisesti toiseen olomuotoon  tapahtuu suurella osalla maapalloa samanaikaisesti, tai sulaminen takaisin lumi- ja jää kiteestä vedeksi, voi tapahtua Raamatun asioitten toteutumiset tai toisaalta myös Pyhien asioitten annihilaatiot Jumalan vihollisen , valottoman pimeyden  tuhotessa luomisen voimia. Jotta voi havaita näitä trendejä, tulee tosiaan olla valveilla  ja ja hankkia tietoa ja tietoisuutta ja taitoa lisää.

Yksilö  on heikko, seurakunta on vahvempi, mutta  ei väellä eikä voimalla vaan Jumalan hengellä tulee sellainen valveutuminen  mahdolliseksi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar