Leta i den här bloggen

fredag 23 december 2016

Katsausta YK päätöksiin

https://www.un.org/sg/en/content/sg/statement/2016-12-23/statement-attributable-spokesman-secretary-general-adoption-security

Kummallista kun kaikki maailman maat , miltei kaikki, ovat valmiitta estämään Israelia kohottamasta vanhat historialliset kylänsä elinkelpoisiksi ja viljellyiksi.  Sitä voisi pitää suorastaan Jumalan sanan vastaisena  amorfisena ymmärtämåttömyytenä, jota nyt pakanakansoilta on odotettavissakin - harvan kansan perustietoa on Israelin 5000- vuotisen historian faktat-   ja ottaen huomioon minkälaisia suuria hedelmättömiä autiomaita ja saastuneita alueita jokainen  Israelia vastaan äänestänyt valtio itse omaa.   Palestiinalaiset ovat epärealistisia  sokaisevan vihansa takia. He haluavat kaikki alueet kuten Assad Syyriassa Alepossa KAIKKI alueet, niin että vain pöllöt kohta ulisevat raunioissa.
 Jos  palestiinalaiset omaisivat kaikki alueet he tappaisivat toisensa kuten jo nyt Gazassa vähän väliä surmaavat ja hirttävät toisiaan.  Yksinkertaisesti  Israel on koko lähi-idän happi ja otsoni ja joka haluaa hävittää hapen,  tukehtuu omaan "mooabin sakkaansa", outoon  kutistususkontoonsa, jossa ei ole elämänhenkeä  kenellekään muulle kuin jollekulle "omalle itselle"-  
Tietysti  joku pitää  tätä sanontaa  loukkaavana, mutta  jos tulos on tuollaista täydellistä rauniota kuten  nyt Lähi-itä muualla kuin Israelin kylissä,  niin  mitä muuta voi sanoa?  - Sen jälkeen kun Liittoutuneet saivat natsismin  kuriin,  juutalaista kansaa tuskin on kukaan muu samalla tavalla totaalisti vihannut ja koettanut tuhota kuin islamilaiset, joista jotkut  ovat  uhanneet tehdä pahempaa tuhoa heitä kohtaan  kuin Hitler. Ja tätä älköön unohdettako, vaikka  sudentassut olisivat jauhosta valkeat ja ääni hunajasta  pehmeä ja vaikka  risti-  ja tähtiliput  valkaisisivat  tuhoojan ajatuksia.

Tällä hetkellähän on israelilaisia arabeja siellä täällä koko Israelin alueella- miksi ei siis voisi olla pikkuisia juutalaisasutuksia  settelementtejä (, joissa  on ankaraa maatyötä erämaan  kuolettavaa voimaa vastaan) -  virkistämässä erämaata myös ns. valloitetulla alueella- joka itse asiassa omaa  tarkan paikallishistoriansa israelilaisille jo  tuhansian vuosien takaa joka kämmeneleveydeltä. Jokainen  hiekkasiru  siellä on Pyhä maata, muistojen maata.  Sellaista Raamatun innoittamaa, Jumalan Hengen voimistamaa   erämaan elvytyskykyä, minkä Israel on kehittänyt, ei ole yksinkertaisesti  muilla Lähi-idässä, Mitä tulee  raunioittamiseen, siihen näkyy olevan luontaiset  kyvyt. Jos nyt ei Lähi-idässä onnistu järkevä yhteistyö  maatasossa, kuinka arabit voivat kuvitella että  on valtavaa luottamusta heihin muualla maailmassa, kun he tulevat " työnhakuun"-Viittqaus    esim tuohon Berliinin työnhakijaan.

 Jos palestiinalaiset käsittäisivät että koko maa tullaan elvyttämään presiis kuten Raamattu on sanonut,  heidän kannattaisi  ottaa huomioon Jumala, Israelin Jumala ja  elävöityä samasta hengestä ja alkaa myös elvyttää jokaista jalansijaa samoilla periaatteilla, ei tuhoten arkeologiaa ja myyden maailman markkinoilla salakuljetettuja arkeologisia löytöjä,  ja tuhota dokumentteja  vanhoista synagogista ja kirkoista  ja käyttää omiin taloihinsa vanhoja  muistomerkkejä ja hebrealaisia hautakiviä- vaan uskoa  että totuus kuitenkin kannattaa enemmän kuin  tuho ja valhe- ja siitä  voisi jokainen siellä saada elinkeinonsakin,  kun elvyttää maan yhteistyössä Israelin, oikean historiallisen maanomistajan  kanssa- vaikka israelilaisetkaan eivät  katso omistavansa maata,  vaan se on valtion ja Jumalan- ja he ovat muukalaisia maailmassa ja myös Pyhäkössä - vain pienen ihmisiän verran asuen  maassa ja ollen vastuussa  tehtävästä,  joka on annettu  maan suhteen. Palestiinalaiset  ovat kuin Saul Tarsolainen, potkivat tutkainta vastaan, koettavat tuhota sitä mitä eivät tunne. Ei kannattaisi.
islamilaisväestö on niin täysin aivopesty pois  historian  totuuksista ja raamatunhistoriasta, että  tavallaan käsittää että ei ole mitään  kommunikaatiokanavaa israelin ja  palestiinalaisten kesken. Siellä on kyllä myös arabikristillistä seurakuntaa ja se on ainoa mahdollinen keino kommunikoida jotenkin  samoilla sanoilla ja ajatuksilla.   Ehkä löytyy joku välittäjä.  kristityillä on se diplomaattinen immuniteetti, että he eivät tapa niitä jotka uskovat eri tavalla. Tosin siinä on sitten se  salamurhaajien  vaara kuten  jalolla ortodoksikristityllä Venäjän Turkin lähettiläällä. 

JA mitä pakanain päätöksiin tulee-  jouluateriastakin näkee- kenen päätöksiin  Lähi-itä eniten uskoo.  Pakanain päätöksiä käytetään vain keinona seemiläisten  insiderriidoissa  ja siitä eivät pakanakansat ole tietoisia. - heidän sanojansa tuskin pidetään sammakkohenkiä kummempina, jos ne ovat  seemiläisiä ajatuksia vastaan.  Israel  vähäväkisimpänä joutuu sitten siellä sisäpiirissä " Joosefin kaivoon." yhä uudelleen- kunnes kerran muut  tunnustavat,  että  Israel  kuitenkin on se Saafenat Paneah kaikille Lähi-Idässä.  Kuinkahan kovat vitsaukset  sitä ennen Lähi-Itää pyyhkii?
Minusta on ehdoton edellytys  kaksivaltio ajatukselle että isdrael saa rakentaa settlementtejään autioihin vanhoihin kyliinsä, koska arabitkin saavat asua Israelin valtion puolella omissa kylissään eikä heitä karkoitettane, jos  kaksivaltio-ideaa kypsytellään. Ruotsissakin asuu suomalaisia ja valtio on Ruotsin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar