Leta i den här bloggen

fredag 16 december 2016

E-Afrikan päälleajossa kuollut ruotsalainenkin.

Otan Ruotsin uutisen  E- afrikan  päälleajosurmast. Ruotsalinen on kuolonuhri, vakavasti vammoitunut 18 nainen on israelilainen. Muutamia tunteja  aiemmin siellä E- Afrikassa  eräs israelilainen menetti onettomuudessa henkensä laskuvarjohypyssä ( 61 v Jizhak Katzin Arielista) 

( Näitä täytyy alkaa kerätä muistiin.
  Lucian iltana kun menin  keskustan raitiovaunupysäkiltäkohti Femmania, siinä japanilaisen fotoliikken kulmassa  yksi valoton musta auto  ajoi suoraa päälleni niin että juuri sain hypähdettyä edestä pois mutta se ehti pukata oikeaan lonkkaan niin että tuntui vielä pari päivää. kun lihasjännitys alkoi purkaantua reflektorisesta  suojaliikkeestä.   Se kulki teitä joka johti suoraa synagogalla päin- ellei sitten kääntynyt kortteliajoon femmanin ympäri. Minulla oli selvän värinen  valkoharmaa takki). Siinä kiohdassa menee raitiovaunuja kai kuuteen suuntaan, Mitään valkoisia viivoja ei ole ihmistä varten, yksi valkoinen kolmio on lyhtypylväälle.  ihmisiä menee joka suuntaan koska se on toria.  millenkään liikennevälineelle ei ole mitään liikennevaloa. Kaikki raitiovaunut kulkevat siinä, samoin taksiasema, hotelli on siinä ja suurin liikekeskus.  Minusta ainakin  tavalliset  kortteliajajat voisivat olal poissa siitä. Sitä paitsi  siitä menee kävelijöitä  junille ja linjaä-autoille). Liikennepoliisia siinä ei ole koskaan ollut. Lisäksi on niitä jotka ajavat  huumeiden vaikutuksen alaisina missä tahansa.)

  • Swedish tourist killed as car mows down pedestrians in Blouberg
Cape Town – A Blouberg motorist is in police custody after he allegedly knocked down a group of tourists, killing a Swedish national and leaving five others injured.
The 28-year-old man was driving along Arum Road in Table View on Wednesday night when he hit the pedestrians, confirmed Western Cape police spokesperson Lieutenant Colonel Andrè Traut.
Table View police said an eyewitness saw a vehicle speeding along the road moments before the incident.
The driver was arrested on the scene and immediately taken to have his blood tested for alcohol.
Traut said he was arrested for culpable homicide, reckless and negligent driving and driving under the influence of alcohol.
The group came from countries including Holland, Israel, Denmark and Sweden, he said.
Paramedics at the scene tried to save the young Swedish national, who has sustained multiple injuries, but were unsuccessful.
Woman critically injured
Traut said he was 19 years old, while the local Swedish embassy said he was in his twenties.
The embassy's Santa Nockrach confirmed they were aware of his death in an accident.
"His relatives were informed," she said, without being able to provide further details on his identity or whether the embassy had been approached for assistance.
ER24 spokesperson Chitra Bodasing Harduth said the group was believed to have been tourists.
A woman was also critically injured and provided with advanced life support. Four others sustained minor to moderate injuries.
Traut said they were aged between 18 and 35.
The driver was not injured.
He was expected to appear in the Cape Town Magistrate's Court on Monday.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar