Leta i den här bloggen

söndag 3 november 2013

Olisiko totta israelilainen lehdistöhuhu Syyrian biologistakin aseesta?

Joissain israelilaislähteissä on  mainttu,  että Syyrialla olisi kahdessa  kohtaa myös biologista asetta ja toinen olsi maanalainen   laitos. Ensinnäkin mikä on biologinen ase, nyt kun kemiallisista aseista  on ollut kova puhe. Biologiset aseet  on lueteltava aakkosten mukaan, eri tavalla kuin kemialliset. Kemialliset  hahmotellaan  ihmiseen tapahtuvan vaikutuksen ja kemiallisen rakennetyypin mukaan.
 Moni lähde ei taas usko Syyrialla olevan biologisia aseita.

Biologisten aseitten aakkosto on seuraava.

 http://emergency.cdc.gov/agent/agentlist.asp

 Israelilaislähde mainitsi että Syyrialla olisi vain rajoitetusti muutamaa näistä. Mitään erityistä ei kuitenkaan yleinen lehdistö  ole  maininnut viime aikoina biologisen aseen taholta.

Mikä biologinen materiaali voisi olla kyseessä?   Näitähän on aivan tavattoman paljon.

Myös  vaikeat taudinaiheuttajat ovat biologinen ase.

 Ihmisten kurjuus , hygienian ja ravinnon puute sinänsä  saa esiin biologisten tuhontekijöitten  voittokulun ilman että agenssia  olisi  paljoakaan  yhteiskunnassa,    sillä kyse on paljolti terveen kehon vastustuskyvystä ja  moninaisten puolustuksellisten toimintojen hyvästä yhteistyöstä, että ihminen ja yhteiskunta  pysyy  terveenä.

Tämän biologisen vaaran suhteen parasta torjuntaa on  pitää juomavesi  ja ravinto  hyvänä ja katsoa  ihmisille   puhtaita  kuivia vaatteita ja  kenkiä, asuntomahdollisuuksia, aivan kuten  Punainen Risti ja  YK:n avustusjärjestöt pyrkivät tekemään.

 Nyt pitää jo käynnistää rokotuskampanjat koska  tavallisten tautien virukset  ja bakteerit alkavat jo saada  epidemistä otetta pakolaisissa.

 Toinen tärkeä seikka on estää loisten ja  tuhoeläinten lisääntyminen. Ne kun tuovat  mukanaan yhteiskuntiin tauteja.

Nyt alkava  jakso - kun  pahimmat äkkituhoaseet alkavat vähetä -  on sitten sitä lääketieteen ja sosiaalisten  toimintojen  korostunutta osuutta.

Syyriassa nyt pystytetty pronssinen Jeesus-patsas on kuin Mooseksen kohottama vaskikäärme keskellä israelilaisleiriä aikoinaan-  monille pelastukseksi ja paranemiseksi. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar