Leta i den här bloggen

tisdag 14 augusti 2018

Kesti 5 vuotta Ramallahin lynkkausmurhan selvittelyn alkuun

https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3055674,00.html
Upseerit Yosef Avraham ja Vadim  Nurzhitz vuonna 2000 joutuivat  palestiinalaiskäsiin, ja heidän murhansa poliisilaitoksen tiloissa herätti pöyristystä. Kesti viisi vuota kun tietoa  tekijöistä tuli lehtiin.  Palestiinalaispoliisi  kätyreineen  oli  tämän isismäisen murhan takana.
Upseerien  kidutussurman jälkeen eräs  venäjänjuutalainen uudisasukaskin  meni  Ramallahiin, islamilaisten   alueelle, koska hänellä oli siellä ystävä  ja hänetkin otettiin kiinni ja vietiin johonkin paikalliseen toimistoon, kidutettiin, kastroitiin, ammuttiin 25 luodilla ja sitten poltettiin. Palestiinan poliisi palautti  mutiloidun ruumiin Israelin viranomaisille.
Islamilainen ajattelutapa  kansannousua kytevässä palestiinalaisjoukossa on  kylvetty varhain. Jo vasta puhumaan oppineet  pari  vuotiaat kertovat  reporterille, joka kysyy. "mikä sinusta tulee isona? "Marttyyri",  kuten opettaa äidit vauvojaan vastaamaan.  ( Tieto kristittyjen raportista vuodelta  2000).
Nyt tuolla tavalla opetetut vauvat ovat 18-20 vuotiaita  vihaa puuskuvia ja väkivaltaisia aikuisia.
Koko lapsuuden ja nuoruuden aika on monella mennyt vihan kylvöön.

On  hyvin  vaikea uskoa että palestiinalaisita  tulee  niitä jotka  neuvottelevat elintilasta   Lähi-Idässä kenenkään kanssa yhtään mitään, vaan perustavat  tekonsa  väkivaltaan.  Kaiken lisäksi ne neuvottluhenkiset   ja Israelin  olemassaolon tunnustavat palestiinalaiset joutuvat salamurhien kohteeksi omiensa taholta.

Vaikka aina  joka sekuntti  voi valita rauhan ja sovinnon  tien ja etsiä koko yhteisön parasta, jossa kaikki saavat elää , jopa olla onnellisia ja omata rauhallisen kodin.  Ohdakkeinen polku sillä joka rauhaa etsii.  Viha kulkee valtateitä  kuin laava tulivuoresta  ja ajaa yli.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar