Leta i den här bloggen

onsdag 13 september 2017

Karmel vuorella 3.5.2917

Halusin käydä kävelyllä Kabbirim kadulla, jossa Rose Warmer asui ja jossa olin hänen luonaan kuukauden päivät  keväällä 1972. Siellä oli paljon uudisrakennuksia. Mutta löysin rinteen, jossa ennenkin  istuskelin ja katselin Saaronin tasangolle  Efraimin alueelle ja  merelle päin.  Rose sanoi että hän asuu Asserin alueessa.
Rinteellä oli kauniita uudisrakennuksia. Kuljimme  sitten kapeaa  vuorenrinnepolkua, jonka tyttäreni havaitsi; laakson reunoilla oli paljon tilaa rakentaa lisää asuntoja- asunnot olivat kuin kyyhkyslakkoja vuoren rinteillä! Keitä ovat nuo jotka tulevat kuin pilvet mereltä ja asettuvat kyyhkysten tavoin  Karmelin käsivarsille.? Kuin kaste aamuruskon helmasta?

Polku oli välillä kaita ja laakso syvä. Mutta sain nähdä ikivanhat viinitarhan pengermät vastapäisillä rinteillä ja  profetioitten täyttymistä- Raakelin lapset palaavat  alueilleen!
Kun minua vähän huimasi syvyyksien  partaalla vuoristokiipeilijätyttäreni sitten ojensi kätensä avuksi! -minä kun olen sieltä Hämeen tasaisilta mailta. ja Karmelilla ollaan  noin puolen km korkeuksissa merenpinnasta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar