Leta i den här bloggen

måndag 28 september 2015

Historiasta

Antisemiittiset juutalaisvastaiset Nürnbergin  n 400 lakia  keksittiin  usean vuoden  aikana n. 1930-luvulla ja vahvistettiin Nürnbergissä. Niillä laeilla deprivoitiin ja näännytettiin lahjakas, työteliäs ja varakas juutalainen väestö Euroopasta kuoliaaksi asti. Murhaamisen ohjelman keskeytti puoleenväliin Liittoutuneiten vastatoimet.

Nürnbergin lait
 https://fi.wikisource.org/wiki/N%C3%BCrnbergin_lait
III valtakunnan  diskriminoivia  lakeja alettiin toteuttaa tuhoisammin ja muille maille  näkyvämmin Kristalliyöstä alkaen 1938  ja  kuolemisen  tehostamisen jälkeen  Wannsee konferenssista 20. tammikuuta 1942 https://www.youtube.com/watch?v=URSNN5mnI2g
http://germanhistorydocs.ghi-dc.org/sub_document.cfm?document_id=1532
määrään ja mittaan mikä sai koottua Länsivallat liitoksi ja nousemaan Yhdessä Neuvostoliiton kanssa vaimentamaan kansan murhaajat
Amerikkalainen Robert Kempner löysi protokollan. .https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Kempner

Yleinen  oikeudentunto ja ihmiskunnan ihmisten arvon säilyttäminen  vaatii kansoilta tuomion pitämisen.- vaikka koskaan ei jokaista natsimurhaajaa edes hahmotettu eikä  havaittu.

Nürnbergin oikeudenkäynnin aikaansaaminen  1946   on myös jälkipolville havainnollistettu elokuvana. ( katsoin tämän eilen). Oli siinä  manalantöppöstä.

Sellaisesta yhden kansanheimon, Juudan , tuhosta seurasi tälle yhdelle kansalle Juudalle , oma  turvapaikkavaltio maanpäällä 1948 .
http://www.begincenter.org.il/en/  
ja tämä kansojen päätös on ikuinen, niin kauan kuin maa pysyy.
On vain odotettava että Jerusalem asuu paikallaan Jerusalemissa rauhassa ja Juuda Juudassa.  muta ne lokalisatioasiat ovat vähän  sellaista ISS-modulien  (Space Station)  yhteensovittamistasoa.
muun- Suomen imagoon ulkomailla vaikuttaa,, jos  epäillään suomalaisissa olevan enemmänkin niitä  manalantöppösiä, joita putkahtaa kuin sieniä sateella nyt  turvapaikka-asian yhteydessä.

 Miten ihmeessä  sellaiset  Suomen nuoret hahmottavat tämän maapallolla elämisen, jos  oma kansa joutuisi  elämään purkissa vain heikäläistensä aromissa ja muu laatu ihmisiä olisi karkoitettava  Suomen maan päältä. Mutta jos itse uskalletaan mennä käymään ulkomailla, oletetaan että palvelu on  salamannopeaa, viinat lentää eteen ja geishat  kumartelee. Kohta käy niin, että jo rajoilaan maat katsovat passista: Ahaa, suomalainen: Ensin putkaan ja katsotaan sitten kolmen päivän päästä järkitaso, jos voi päästää vapaaksi. Ei ihme, että joku heistä sanookin, että sitten ei koskaan rajan yli muille maille. Ilmeisesti on hieman jonkinlaista realiteetin siementä olemassa. Toivotavasti ilmiö Suomessa on kapea-alainen. Täytyy olla järkevää kristikuntaa, kun kerran suurin osaon suomalaiskristittyjä, ainakin aikuisesta  vastuutakantavasta väestöstä  ja suurin osa heistä  kristityistä sanoo,, että Jumala rakastaa koko maailmaa, ja maailman evankelioiminen on kiireellinen asia ja kristinuskon tuoma  elämänlaatu  kuuluu jokaiselle, joka  noudattaa  kristinuskoa- ja ulkopuoliset taas tuomitsee Jumala emmekä me, ja vieraille tulee olla vieraanvarainen, tosin varsinkin uskonveljille ensisijassa. Pakolaisia ei tule tienhaarassa ilmiantaa ja  pahoinpidellä ja ryöstää, koska se koituu myöhemmin itselle tuhoksi. (Obadjan kirja)  Kuolemanvaaraa kohti kulkevia on varoitettava menemästä ansaan ja valheverkkoon. (Salomonin sananlaskut).

 Kristinuskon perustehtävänä on opettaa kirjoitus ja lukutaitoa ja antaa  informaatiota hyvästä yhteiskunnasta, tuottaa terveyttä ja hyvinvointia,seurakunnan,  kodin ja naisen sekä lasten asema kohentui UT:n  ohjeista. UT- velvottaa  opettamaan sellaista elävää yhteiskuntaa kaikkialla maailmassa.

. Uusi Testamentti  on vahvarakenteinen yhteiskuntaoppi, joka luotiin aikana kun  oli  orjuutta ja  pienen kansanheimon täystuhon uhkaa   vieraan valtakunnan  invasoitumisen ja  sen  maailmanlaajuisen organisaation takia. U.T.n ohjeen mukaan  Juudan kansan tähteet pysyivät hengissä (tai niiden  pitäisi pysyä hengissä)  ja seurakunta pysyy hengissä  myös,  ja smalla  pakanalliset imperiumit  vuosisatojen aikana hioutuivat havaitsemaan  oikeusvaltion totuuksia ja omaksuivat kristinuskon valtio toisena jälkeen- missä vaiheessa nyt olemme täällä Euroopassa:  lainsäädännöt ovat  eri oikeusvaltioissa aika samantapaisia ja parhaimmillaan näissä valtioissa voi Juudan kansakin elää nykyisin rauhallista omaa kulttuuritraditiotaan, joka on sen luonteen mukaan  alueen hallitsijalle ja virkamiehistölle  alamaista ja vaikuttaa paikallisen hallinnon parhaaksi Danielin ja Jeremiaan  päivien ajoista asti. Se on juutalaisuuden olemus. Juutalaisten olemukseen kuuluu myös, että he eivät käännä asuinpaikkansa kansaa omaan uskoonsa vaan pyrkivät säilyttämään oman uskonsa keskuudessaan ja luottavat siihen että Jumala joskus Siionin kautta  vaikuttaa kansakuntiin siten, että he havaitseva Juudan uskon totuuden- ilman että Juudan ansa  mitenkään on muiten apostoli.
Kristinuskoon kääntyivät ne juutalaiset (messiaaniset) , jotka havaitsivat että työ tapahtuukin  heidän kauttansa. Junmala valitsi heidät siihen Henkensä tehtävään- Siihen tarvittiin Jumalan uutta luova  henki, ei juutalaisuuden henki olisi koskaan riittänyt.   Tässä on se suuri kompastuskivi juutalaisten keskuudessa kun toiset elävät Vanhaa ja toiset Uutta Liittoa. Mutta siinä asiasas on niitä Jumalan aikojen salaisuuksia.

Kuitenkin kristinusko, joka välittyy pakanakansojen jälkisukupolville, on etääntynyt  niin kauaksi Vanhan Liiton kansan ymmärtämisestä että holokausti voi tapahtua paikoitellen yhä uudelleen, kun luopiosukupolvia syntyy, jotka hylkäävät rippeetkin isiensä kristinuskosta ja muuttavat  Raamatun lakeja mielensä mukaan.
Suuri lankeemus kristinuskon perusteita on jo tapahtunut Euroopassa maa toisensa jälkeen,  Raamatun auktoriteetti on  vähenemistään vähentynyt ja tieto kristinuskosta on katoamassa nuorisossa. Samalla katoaa käsitys juutalaisten osuudesta kristinuskon alkujuurissa ja heidän oikeudestaan olla oma kansansa ja heitä sekoitetaan muihin vieraisiin kansoihin, joilla on peräti outoja uskontoja joilla ei ole mitään yhteyttä kansamme kristinuskoon tai  Juudan uskoon.

 Raamattu joka on pystynyt vuosisadat luomaan yhtenevän ajatusmallin ja sanaston kansojen kesken, on otettu pois terminologian luojan asemasta ja uusi baabelinsekoitus  tapahtuu ajattelussa eikä löydetä yhteistä kieltä kohta missään asiassa. Koetetaan löytää humaanisuudelle uusia termejä, uusia yhteisiä käsiteitä ja nuoriso palaa  ihmiselle  luonnolliseen  ajatteluun , karttaa kaikkea vierasta ja tuntematonta, ei edes ota selvää,  historiasta. ja käyttäytyy kuin pedot  vieraslajia kohtaan.

Raamatussa mainitaan,,että tulee aika, kun ihmisille ei kelpaa hyvä kristinuskon oppi ja he ottavat mieluummin kaikenlaista vierasta oppia, valhetta, taruja, uskonnokseen ja tapahtuu että Jumala sallii  sen totelemattomille ja  hylkää heidät niiden valheitten valtaan ja ottaa heiltä pois  ne siunaukset, jotka Hänen sanomansa uskomisesta seuraa.
 Ikävä, että  Suomikin  alkaa jo mieluummin uskoa ja tutkia valheita ja tarinoita kuin Jumalan sanaa.  Onneksi kansassa on runkona  kristillinen seurakunta vielä olemassa. Mutta valheoppien perusteella on alettu jopa muuta  kristinuskon ja maailman peruspylväitten vahvoja voiman lakeja.

Sitten ihmetellään kas kummaa kuin maapallo meinaa  tuhoutua, Golf virtaa kääntää suuntaa, glasiäärit suloavat, maa alkaa tulvia,  asteroideja tulee  päin  ja muuta katastrofin pelkoa vispataan kansoihin. Ihmiskunnassa tapahtuu haj- ilmiö, aletaan taas velloa kuin meri ja kiivetä kukin toistensa pään päälle  ja yhteiskunta rakenteen murskaa ensisijaisesti rikolliset voimat taloudelliseksi edukseen.  Eräänlainen kristalliyön toisinto  mutta näkymättömässä muodossa -
Pimeys, josta UT myös puhui on ehkä taas leiskahtamassa: Pimeys tulee jolloin viisatkin  vaipuvat horrokseen- olkoon siten varalla öljyä niillä viisailla kunnes taas valkenee ja herätään näkemään mitä tapahtui.
Nuo UT:n mainiotsevat pimeyden aallot voivat olla esim.  äkkisotia, jotka yllättävät kristikunnankin. Ilman kristinuskon yhteiskuntarakennetta kansa on kuin aalto muitten kansojen  meressä, joka pauhaa. Ja jsota merestä  Jumaln tarkoitus oli nostaa kalliolle seurakunta, joka kestää aikojen vaihteet ja pelastaa siitä möyryävästä merestä sieluja Kallio-pohjalle.
Juutalaisuuden kalenteri on 120 vuota. niin myös kristinuskossa tapahtumat ovat sellaista  aikakausien ketjua , mihin kuuluu lasten opettaminen ja uskon opetus seuraavalle sukupolvelle. Kuitenkin tämä aikojen ketju on pirstoutumaan päin ja jokainen sukupolvi on ikäänkuin kalastettava uudestaan uskoon, merestä kalliolle,  aloitettava aivan alkeista. Tämä Jumalan säätämys ihmiselämän  lyhyydestä on ehkä ainoa keino säilyttää Maapallon biologinen ihmemaailma jokseenkin hyvin olemassa  näitä vuosituhansia, kun ihminen on alkanut myös muistaa ja luoda. Ilman tämän sukupolven elämän päättymistä  120 vuoden jakson sisällä,  ei maapallo ehkä olisikaan asutettavissa: Ihmiskunta pyrkii lisäämään autiomaitaan, kuivuutta, asuinkelvottomuutta, juomavesi häviää. Ihmisiä surmataan. Osa  taas estää  ihmisiä asuttamasta alueita, jotka vielä ovat asumiskelpoisia. Ihmisen luonne ei ole kovin hyvä. Mutta hyvyys ja oikeudenmukaisuus ovat asioita, jotka on opittava ja joihin pitää kouluttautua.. Keinot vaikuttaa hyvää yhteiskunnassa  taas riippuvat ihmisten kommunikaatiokyvystä yhteisöissä ja kansassa ja kansakuntien välisissä neuvostoissa.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar