Leta i den här bloggen

måndag 25 mars 2019

Kummallinen uni revenneestä " megilasta"

Kuin Suomen lippu rullalla,
Rullalla,  joka on kuin  megila
Aivan suurena  jäykkänä rullana
vain  sulkijasilmukat  auenneina
Rulla silmukoistansa  repeää
ja on vain tyhjyyttä sisällä?

Näen :jäljellä auennut  kuori 
Tunnistan  Suomen lipuksi,
se on valkoinen
siniviirulippuni.
ja se  suuntautuu
 minua kohti

Mitä kummaa se tekee megilassa
tai oikeastaan
Megilan kuorena?
Se kuori oli suljettu silmukoin
ja ne  ratkennneet oli
ja ne nähdä nyt voin.

Unet on aina niin kummalliset.
Kirjoitan muistiin ne tekeleet.
25.3.2019

Olin kerran häissä
kun kutsuttiin
Ne Kfar Saban
saleissa  vietettiin.

Tänä aamuna  tuli se raketti.

Lippumegila  oli  kuin
minuakin kohti.

 Oli megila tännä  tyhjyyttä
 jotakin liian   näkymätöntä
sisältä  jotakin  entistä
 toispuolista ja eileeniä.

---Mitä todellisuudessa tapahtui:
1) Rafan aluelta tuli 120 km kantosäteinen raketti joka putosi Kfar Saban taakse  moshaviin. Hamas ei tunnsuta raketin ampumista ja sanoo että  myrskyssä salama sen laukasi.
2) Pohjolassa oli  armeijan harjoitukset ja  simulaatiossa tankki ajoi ruotsalaisen 40-vuotiaan naissotilaan kuoliaaksi.

 26.3. 2019 aamulla. Israelissa syttyi  äkkitaistelut ja kostonisku Gazan joka taas aiheutti rakettisateen takaisin. Soitin yöllä ystävälleni   Jerusalemiin. puhuimme myös vaaleista. kannatan Netnajahun jatkomandaattia ja hän ortodoksina oli vastaan. Kannatan ns. kultaista keskitietä, koska on hyvä että kansainvälisesti tunnustettu  jo toiminut pääminsiteri jatkaa edelleen neuvotteluja ja hänellä on jo  laaja verkosto kansainvälisiä neuvottelukumppaneita.  Ulkopolitiikan takia  olisi tärkeä jatkuvuus nyt vaikka sisäpolitiikassa  onkin  eroavuuksia.  Ja mitä tulee palestiinalaisten rauhanhaluihin on osoitautunut että ne jotka ovat rauhan puolesta ovat täysin voimattomia  saamaan mitään aikaan käytännössä ja jatkuva aksvava väkivalta pääsee dominoimaan tuhoisasti ja jopa tuhoten palestiinalaiset rauhan miehet.
https://www.jpost.com/Headlines
Ei ihme että näin unta että serafi aukaisi kaikki 6 siipeä ja lensi ilmassa ja kiiti ja Netanjahu oli serafin sisällä kuin se ihmisen kasvo. 
Huh, tuo eilinen taistelu oli kuin serafin lento.  yleensä  kuvissa serafi, esim se Holokaustin muistomerkki vaskinen serafi,  näytetään seisovana patsaana 6 siipea supussa  Se on sen lepoasento ellei  yksi pyörä ole vielä sen alla.  Hesekiel sanoo: Henki on siinä pyörässä.  ha Kaikki pyörät ovat kuin yhtena keskiönä  kun on rauhan hetki .  Siis tämä  sota on ilmeiseti ollut aiheellinen vihastus turhasta sodanhengestä, koska Issrael toivoo rauhaa Gazalaisten kanssa ja ne taas sieltä Gazasta tekevät turhaa sotaa.   Tavaallinen puuttuminen asiaan on se henki, se pyörä joka lähtee liikkellle- tietysti tuon materian ankkuroiminen henkeen   ei ole aina saumatonta, nytkin iso tankki tipahti kaapelistaan ja jäi tielle  numero 4. köydet pääsivät irti.  Tietysti  normaaliakin  että  näkymättömien puolelta jotakin tulee näkyviinkin.  Eihän kukaan maailman valtio  ehdi edes  havaita  jos Israel on avarassa . Sillioin  tapahtuu tuo aktivoituminen  ihan Zabaoth taossa  ja synkronisoituminen ihmisiin ja - kuten tässä myös materiaan ja materian pyöriin.  Pohjolassa vaan kun armeijat  simuloivat sillä aikaa tapahtui se naissotilaan hengenmenetys, joka on surullinen asia.

Joskus ennenkin olen nähnyt usnisas niitä  isralin serafeja liikkeellä, muta ne olivat ihan tulenvärisiä, tämä oli  tavallisen pilven valkeaa sellaista hopeanharmaata.
Ne tuliset serafit olivat  19990-luvlla liikkeellä se taisi olla se iso Irakin sota.
Siihen aikaan kulki ( unennäöissäni)  kerubivaunuja maassa siis niitä Hes.1. olentoja. ne ovat niitä Israelin  Zebaoth puolustuvoimia.  Tuolalisia uni nin siellä  Lempäälän Beetelin  lähellä, josa yövyin emtsämökissä pari sataa metriä  seurakunnan alttarista ja saarnatuolista K O Syväntö oli  niihin aikoihin aivan ikänsä huipulla ja Syvännön perheessä oli  sukupolvenvaihdosta siellä Israelissa Raamatunkäännöstyön saadessa uusia muotoja.  ja siirtyessä muiden kansojen valistamiseen ja lahjakkaiden  nuroten  opetatmiseen raamatunkäännöstyöhön alkuperäisestä hebreasta.  Se oli valtava muutos.  Nuo uudet raketin kantomatkat ulottuisivat  myös Raamatunkääntäjien  keskukseen, jonne juuri on saatu valmiiksi suomalainen hirsitalokin. Siellä on valtavan  kiinteä opetustyömenossa ja yliopistolliset  intensiivikurssit hebreaa ja originaalia  Raamattua.

.



http://www.israelnationalnews.com/News/Flash.aspx/452335



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar