Leta i den här bloggen

tisdag 4 december 2018

Israelissa on kiinnitetty huomio Libaanonista kaivettuijen terroritunneleiden mahdollisuuteen

Tänään on alkanut Pohjoisen kilpioperaatio Northern Shield, josta varmaan tulee tietoa  mediaan  vähitellen. Operaation syy on että jotkut tunnelit ovat menneet yli valtiorajan vuoren sisällä.
Aiemminhan jo  Saddamin tuhovallan aikoihin tiedettiin  Libanonissa olevilla terrorijärjestöillä olevan hyvin syvälle maahan kaivettuja  tiloja.  Sinnehän kidnapattiin israelilaisia  sotilaitakin.
mahdollisesti Hizbollahin tunneleilla on ollut NYT  tarkoituksena olla ansoja, johon voi napata Israelin kansalaisia.   Joten ne voivat olla kuin sink holes- pinnalta.

Suurin piirtein on saatu kirjallisuuteen tietoa natsien sanoinkuvaamattomista julmuuksista  viimeksi käydyn maailmansodan päivinä ja inhimillisen kärsimyksen aihauttamisen innovatiivisesta  diversiteetistä. Täytyy muistaa että Hizbollah on jo aikaa sitten kerskunut  tekevänsä suurempia asioita kuin Hitler ja että Hitlerin  aika on vain kalpeneva sen tulevien  tekojen rinnalla.

Siis  julmuuden  eksponentiaalisella määrälle ei ole sanoja,  joilla sitä kuvata voi. 

Toivottavasti normaalit ihmiet, joita  ehkä maailmasas saattaa olla kuitenkin enemmistö,  voisivat huomata että  on muodostumassa natsiaikaa pahempi epäinhimillisyyden aika  islamin  kamouflagen alla ja sillä tosiaan ei ole mitään tekemistä Jumalan  kanssa. Se on Jumalan,  kristinuskolle uskollisten valtioiden , Israelin  ja seurakunnan ulkopuolella olevaa pimeyttä, ja kuten  tiedetään universumista,  fysikaalisestakin universumista  ihmiset näkevät vain minimaalisen alueen, niin noista ihmisjulmuuden hengen pimeyksestä  ei tavallisella ihmiskunnalla ole  tarpeeksi käsityskykyä,
 ja niin  amorfinen kaotisoiva  tuhovoima pääsee  leviämään huomaamatta   ehkä niin pitkälle  näennäisen valon varjossa, että maailmamme on oleva yhtäkkiä  perikadon partaalla, tavallinen ihmiskunta  kärsii. 
Ne jotka  ovat antautuneet tuolle julmuudelle tuhoamaan muita ihmisiä, eivät ole kiinnostuneet ilmasto-ongelmsita tai luonnon hyvinvoinnista tai maanpiirin viljelystä ja vesien hyväkuntoisuudesta. He johtavat maailmanvaluutankin   kohti maan ja muun ihmiskunnan ( paitsi itsensä)  tuhoamista.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar