Leta i den här bloggen

torsdag 24 augusti 2017

Puukkojunkkarijuttu vai kansainvälinen terrorismi

Suomi on  perinteisesti puukkojunkaarien maa ja varmasti joka huushollissa on puukot ei sen puoleen ja puukkotappelu on Suomessa tavallista.
mutta harvemmin sentään ulkomaalaiset alkavat tätä lerinteistä suomalaista tappelua härmäläistä häjyyttä.
Siis jokin häjy tuli ulkomaalaisesta lähteestä nyt sitten  Suomen  TURKUUN.   SIVISTYKSEMME KEHTOON, siis sen sivistyksen joka on vieroittanut suomalaisia puukkojunkkaruudesta ja saattanut kansamme  kristinuskon lähteille jossa Jeesuskin sanoi Pietarille että  "kaksi miekkaa riittää":
Jumalan Sanan ja Lain ja oikeuden miekat.
Poliisi ja Armeija käyttää toista miekkaa ja
Korkein HallintoOikeus järjstelmä ja Suomen Laki toista miekkaa.
ja jos joku vääräuskoinen tulee väittämään meidän uskoamme vääräksi ja  surmaamaan meidän kansaamme- laitumiemme lampaita, lapsia, naisia,  niitä jotka huolettomasti  ja iloisina kulkevat kaduillamme ,  meidän maamme miekat toimivat.
- Suomen kirkon alkuaikoina kansan kokoontuessa kirkkoon,  kirkon   eteiseen jätti jokainen haulikot ja puukot,  kun meni rukoilemaan. Pitihän sitä kulkea metsien läpi kirkkoon ja karhukin saattoi tulla vastaan tai susi.
 (Islamilaiset sensijaan jättävät kengät eteiseen).


 Tässä Turun suorastaan  paleontologisessa ilmiössä  ei ollut jokaisella  kadulla liikkuvalla  suomalaista traditionaalista  puukkovarustusta  kansan vyötäröillä valmiina, oli vain kännyköitä käsissä- mutta onneksi poliisilla oli  varustuksensa, joten  tappamisen  salama ei ehtinyt Synagogaan asti, jonne se näytti suuntautuvan Kreikkalaisortodoksisen kirkon edustalta - Marian kadun yli.  Massamurhaaja -  kaksine veitsineen gazalaisimaamin opetusten tavoin- kaksin käsin puukottamalla ehti tehdä  kymmeneen henkilöön iskuja.  Iskujen  frekvenssiä ja summaa en tiedä , mutta kestoaika oli 3 minuuttia. Ja jos gazalaisimaamin frekvenssiä, jolla imaami opetti  gazalaisnuorisoa tappamaan jautalaisia ( internetvideolla) -  olisi ollut tällä isisnoviisilla käytössä, olisi  ehkä kuolleitten  määrä  monin kertainen, mutta Suomen asutustiheys - jopa  Turun keskustorillakin on  harvempi kuin muualla maailmassa. Joten  noviisin tulee käyttää jopa jalkojaan että löytää uusia ihmisiä tappaakseen. Poliisi sitten ampui reiteen ja uusien  ihmisten hakeminen katkesi siihen.

Olin tekemässä  mustaviinimarjahilloa Pirkanmaalla perjantai iltapäivällä,  ja puhelin soi: Ystävättäreni Jerusalmeista soitti ja kertoi että Suomessa Turussa oli  terrori-isku- epäilin ensin että kyse on niistä suomalaisten  alkoholijutuista ja suomalaistraditionaalisista puukkotappeluista- mutta hän  sanoi, että alkoholilla ei ollut osuutta ja kyse oli terrorismista- siis samanlaisesta kuin ns. puukkointifada Israelissa- - Hän soitti  nimittäin siitä kohtaa Israelia, missä oli  vähän aika sitten ajettu yli terroritarkoituksessa nuoria  israelilaissotilaita, tyttöjäkin,  jotka olivat pysäkillä.   Se päälleajoterrori on toinen, jota palestiinalais-intifada käyttää,  ja toinen on se puukkointifada.

Tässä Suomen  puukkoterrori-iskussa ( Turun keskustan  joukkosurmassa)  uhreissa oli muitakin kuin suomalaisia naisia.   Huomaan Ruotsin Dagens Nyheter lehdessä  järkyttävätn  kertomuksen suomalisturistista, joka tuli Ruotsista  sukulaistensa kanssa Turkuun ja kierteli juuri todia kun tämä kaikki tapahtui ja joutui silminnäkijäksi kun yksi nainen surmattiin, ehkä juuri se  hiljainen ja hurskas  jehovalainen nainen, josta kerrottiin uutisissa. Toivon todella että tämä pelastustyöntekijähenkilö, joka  koetti autaa, ja sai itse  vakavia puukoniskuja pitkin kehoa, todellakin toipuisi  ennalleen  ja saisi vielä pitkän elämän  ammatissaan, jossa oli Turussakin  heti valmiina auttamaan kuolevaa uhria.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/hassan-nar-jag-skrek-sa-hogg-han-mig-i-stallet/
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar