Leta i den här bloggen

torsdag 2 februari 2017

Amonan asiasta

Tällaiste  peräytymiset jo viljellyistä maaalueista ja varinskin natisajan jälkeisen maailman painostus Israelin valtiota kohtaan maanviljelyn takia  sai minut etsimään sitä ideologian juurta, millä Euroopan juutalaislta rylstettiin kaikki maa ja asuntoala .
Löysin henkilön Darre, jonka V-J Vatanen aminitsi suomalisessa sotakuvauksessaan vuonna 1942 Hitlerin maatalousministerinä. Muta siten henkilökuvatta oli milte mahdoton löytää mitään tietoa ensin. Lopulta löysin ruotsin nykynatsien nettikohdasta hänen elämänhistoriansa ja ideologiansa.  Ideologia oli integroitu asteittaiseen juutalaisen kansanosan täydelliseen ryöstöön ja annihilaatioon.
sama ideologia on vallala ilmeisessti nykynatsismissa, joten ei pitäisi antaa viljeltyhä  maa-alueita heidän ideologiansa  murskattavaksi.  Se ideologia on  sitä pyörien käynistämistä, lumipallosta laviinin tekemistä ja jos  alkaa antaa periksi menee loputla koko maa alta.
Se on se natsien Ankurbelung, vanha systeemi, johonka nykyisraelilaiset vapaudessa kasvaneet  syötetöän ratatisiin ja murskataan sielunvoimia.
Arvelen tästä saksalaisruotsalais argentiinalaismiehestä, että hänen hiljainen profiilinsa on johtunut siita odessasta.  Hän lienee odessan käytännön maatilojen  kartta, mindpalace, arvelen.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Walther_Darr%C3%A9

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar