Leta i den här bloggen

onsdag 21 oktober 2015

Ahdistuksen aika

 Sen kaltaista ahdistusta kuin 1900-luvun  vuodet 1938- 1945 ei Juudan kansan elämässä liene ollut. Ehkä se ahdistus oli tämä, josta Mooses puhui. Seurasihan siitä Israelin valtion, kielen ja uskonnon elpyminen,  paluu Diasporasta  Jumalan silmien alle:  
Jerusalem on kohta, jota Jumalan silmä tarkkaa vuoden alusta sen loppuun. Raamattu antoi Jerusalemin Landmark- merkkipyykiksi maan pinnalla-  Paluun konkreettisesta  vektorista  Jumala saa tiedon että  Sinä palajat 
Suurten juhlien  noussut Jerusalemiin on  kuin kolme suurta  signaalia  maan päältä taivaaseen joka vuosi - kuin  Jumalan eläviä  silmäteriä  - silmän sädekehiä -
  Sinä palaat: Jumalan silmän alle,  Mooses  seisoi  Jumalan silmän alla, ennekuin lähti vapauttamaan   Israelin kansaa Egyptin pimeydestä, joka oli käsin kosketeltava valottomuus. 

V M. 4: 30-40.
 Kun olet ahdistuksessa ja kaikki tämä kohtaa sinua aikojen lopussa, niin sinä palajat Herran, sinun Jumalasi, tykö
 ja kuulet Hänen ääntänsä. 
Sillä Herra, sinun Jumalasi, on laupias Jumala. Hän ei jätä sinua eikä hukuta sinua; 
Hän ei jätä sinua eikä hukuta sinua;
 Hän ei unhota sinun isiesi kanssa tekemäänsä liittoa, jonka Hän on heille valalla vahvistanut 

 Israelin historiassa on  toista kulttuuria ja toista aikakautta elävän, kaikkialta  ympäröivän miljöön kanssa (ehkä)  ikuinen  kitka, josta myös  Daavidn poika Jeesus sanoi jotain sellaista,  että maailmassa on aina oleva eräänlainen kitka  Jumalan valtakunnan ja anti-taivaanvaltakunnan,  entropisen valottoman  anarkisen ja Jumalan ulkopuolella   olevan   maailman kesken -
  Kuitenkin tiedetään,  että Jumala kaikkivaltias - Hänessä on kaikki -  ja Hän kasvaa kirkkaudessa  ja voimassaan, mikä tarkoittaa että lopulta valottomuuden ja anarkian tilavuuden  ote tulee katoamaan, mutta  kitka on sitä,  että se joskus laajenee  ihmisen tarkoituksellisella pyrkimyksellä ja koska Jumala haluaa pelastaa ihmiskuntaa, Hän on kärsivällinen ja antaa  valottomuudenkin valtakunnan aikansa   olla olemassa  - saahan  siihen tilavuuteen sitten  sijoittaa  taivaasta langenneita    kerubejakin suurissa kahleissaan- (Ne lienevät joitain  hyvän auktoriteettinsa jättäneiden  valtavoimien kadottavia vaikuttajia).  Siis jokin hyötykäyttökin on  suurelle pimeydelle ja valottomuudelle, joka tekee  ahdistuksen kaikkina aikoina Jumalan valtakunnalle ja Jumalan Israelille .

  Uusille ihmissukupolville sen valottomuuden tilan sallintakin  on armonaikaa - sillä on vielä  aikaa ottaa vastaan Jumalan ajatusten luoma sielun pelastus ja alkaa  toimia Jumalan tahdon mukaan, opettaa seuraava sukupolvi  valkeuden  ja  uskon tien  tuntijoiksi. Armonajasta tunnusmerkkinä on se, että ihminen tietoisesti pystyy ajattelemaan Tänä päivänä, Nyt! - Onko sinulla tämä päivä. Jos  vastaat : On. (tiedät jopa päivämäärän  monella laskutavalla ( kristillisellä, juutalaisella jne,  ja monella muulla ajan määritysmenetelmällä ja kellonajan  lokaalisesti)- silloin on vielä asiat hyvin, vaikka on  niitä ahdistuksia.  


Israelin tämän hetken ahdistuksia ovat  nyt ne Pyhän Maan asujat, jotka  pistävät elämänsä ohdakkeistaan piikkejään esiin,   valottomasta, pimeydestä - Jumalan ulkopuolelta, matkallaan kadotukseen, ja sillä matkallaan  pistävät kuin okaat  Jumalan kansaa, oikeusvaltion  jäsenten kehoa, sielua, psyykkeä   kaikenkaltaisin terroriteoin ja kauhistuksin,  mikä lähtee jumalattomuuden ja vihan lähteistä. 
 Ei ainakaan Israelin Jumalasta! Israelin Jumala on ainoa Jumala.

 Pimeyden tilaan on varastoituna isot ja pitkät  hyllyt epåjumalillekin,  joitten kahleissa on monta miljoonaa - ellei miljardia  sielua,  jotka kuitenkin ovat  predestinoituja pelastukseen, kun vain Sanasaattajien jalat ehtivät heille  asti Sanomaa  kertomaan. Jumala ei  säästä niitä pimeyden hyllyjen  epäjumalia  niiden takia,  vaan niiden miljardien pelastumattomien ja Pelastuksesta tietämättömien ihmisten takia. 

 http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/202222

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar