Leta i den här bloggen

lördag 15 november 2014

Simon Wiesenthal Keskus hälyttää vuoden 2014 Kristalliyön vuosipäivästä

  • Iranin suuren kansan hengellinen johtohenkilö Ajatollah on julkaisut pimeyden ruhtinaan sydämestään ohjelman Juutalaisen Valtion tuhoamiseksi.. Julkaiseminen on tapahtunut samaan aikaan kuin natsismin aggression alkupurkausten  raivoisien  ryöstöjen ja murhien  Kristalliyön 1938 ( 76 vuotta sitten) vuosipäivä oli 9.11.2014.  Kristalliyö tapahtui Euroopan sivistyksen kehdossa. Olemukseltaan kaiken  pyhän ja arvokkaan annihiloiva natsismi oli kaikenlaisen materiaalin ja rahan ryöstöä, kuten näkyvän omaisuuden ryöstöä, ammattitulon poisottamista ja kaikkien elinkeinojen ja ihmisoikeuksien riistoa ja lopulta ihmisen sielun , hengen ja ruumiin täydellistä tuhoamista ja kaiken existenssin kieltämistä globaalisti  juutalaiselta ihmiseltä. Silloin ei ollut Juudan Valtiota, fysikaalista turvapaikkaa, joka saattoi omata virallisen Puolustusarmeijan kansalaistensa puolesta ja asettua defensiivisiin tai tarvittaessa offensiivisiin asemiin kansan pulesta., mikä on normaalia valtioelämään meidän kaikkien mielestä. Olemme tottuneet  oikeusvaltioon.   Nyt Iran haluaa poistaa Israelin Puolustusvoimat ja Juutalaisen valtion maan päältä ja uudestaan saada aikaan Juudan heimon Holokaustin ja asteittain pahenevan deprivaation ja  ryöstön. Natsit pystyivät tekemään annihilaation  sivistymaailman käsittämättä asiaa. Mutta nyt on opittu, että tuollainen sivistymättömyys  ja epäinhimillisyys  on mahdollista,  ja SWC,  Simon Wiesenthal Center, joka on omistautunut muistuttamaan Holokaustista seuraavaa sukupolvea, antaa nyt hälytyksen Ajatollah Khomeinin yhdeksän pykälän ohjelmasta.
     Koetan suomentaa tekstiä- ainakin mitä SWC sanoo.
     Khomeinin yhdeksän  annihilaatioajatusta  olkoot omassa arvossaan.  Yhdeksän annihilaatiota on  monidimensionaalista annihilaatiota.
    Hän itse on tehnyt itselleen ultimatumin.  Numero 9 on Mooseksen kirjaimissa ultimatum- merkki. Tällä kertaa   asia ei varmaan tule "painetuksi villasella ", vaikka monesta  islamilaisterroristien ja iranilaisten  lohikäärmeen kurkun  kiljusta mitä Israelin eetteriin kuuluu, moni juutalainenkin sanoo, että siihen  kähyyn tottuu ja että se on vain sanoja. 
SWC :n antama hälytys:
On Kristallnacht Anniversary: Iran’s Ayatollah Releases Nine-Point Program for the Destruction of the Jewish State November 9th, 2014 On the anniversary of Kristallnact (The Night of Broken Glass in Nazi Germany in 1938) it is appropriate for leaders to remember that when tyrants threaten, the world should listen. The world wouldn't take Hitler's threats seriously in the 1930s and the Nazi Holocaust and WWII were soon unleashed.
  • Ajatollahin genosidiset puheet Juutalaisen Valtion tuhoamiseksi on julkaistu ensi kerran jo heinäkuussa 2014 ja nyt toistamiseen Kristalliyön vuosipäivänä 9. marraskuuta 2014. Kun nyt Ajatollahin tuollaiset puheet ovat tuleet julki, Israelilla on oikeus ottaa sarvesta härkää, sanasta miestä. Amerikkalisilla on myös täysi valta asettaa kysymys: Onko tässä sellainen johtaja kyseessä, johon voi missään ydinmateriaalin sentrifuugeja tai ISIS:in vastaisesta taistelua koskevissa neuvotteluissa luottaa?
With the release of the Ayatollah’s genocidal calls for the destruction of the Jewish State, (first posted in July 2014 and reposted on November 9th), Israel is right to take the Ayatollah at his word. Americans have every right to ask: Is this a leader who can be trusted in any negotiations whether over nuclear centrifuges or fighting ISIS.
  • Simon Wiesenthalin Keskus on vakaasti kehottamassa presidentti Obamaa tuomitsemaan Ajatollahin jatkuvat genosidiset uhot Juutalaisen Valtion tuhoamisesta. Ainoa pätevä keino muuttaa Iranin käytöstä- koska kerran hallitus ei vaihdu - on asettaa jälleen kunnon pakoteet ja vaatimus ydinohjelman purkamisesta. Tätä mieltä ovat rabbiinit Marvin Hier ja Abraham Cooper. SWC:n johtaja ja varajohtaja.
The Simon Wiesenthal Center is urging President Obama to denounce the Ayatollah's continuing genocidal calls for the destruction of the Jewish State. “The only true path to change Iran's behavior short of regime change is the re-imposing of tough sanctions and the demand that it's nuclearization program be dismantled," said Rabbis Marvin Hier and Abraham Cooper, Dean and Associate Dean of the Simon Wiesenthal Center.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar