Leta i den här bloggen

torsdag 30 januari 2014

Gabrielin uutiset

 Kun tätä Gabrielin tekstiä lukee, saa sellaisen käsityksen että niin  julmia tekoja kuin Assad- presidentti on tehnyt- niin parempi vaihtoehto on alawiittien maa alaviittien maalla kuin  kaiken maailman terroristien uusyhteiskunta  invasoitumassa  Syyriasta vähitellen kaikkiin ilmansuuntiin tuhoamaan  valtiojärjestysta  jota tavalliset valtiot harjoittavat.
 Ei terrorismia vastaan kukaan muukaan suuri johtaja ole pelkällä höyhenkynällä taistellut.

Gabrielin blogista 30.1. 2014 


Kochavi mainitsi uudesta uhkatekijästä, minkä Syyriassa taistelevat Al-Qaidan kanssa liitto-suhteissa olevat ryhmittymät aiheuttavat. Niiden miesvahvuus ylittää jo 30 000, ja ne siirtyvät yhä lähemmäs Israelin pohjoisrajaa. Ne tunnustavat avoimesti, että kaadettuaan Assadin hallinnon Syyriassa heidän seuraava kohteensa on Israelin tuhoaminen ja Jerusalemin valloittaminen. Kochavi totesi Syyriassa taistelevien terroristien siirtyvän Turkkiin, josta ne voivat uhata Eurooppaa. Ainoa valopilkku Israelin kannalta on Muslimi-veljeskunnan ja Hamasin taantuminen, koska molemmat uhkaavat Israelia tuholla.
Kochavi kutsuu Syyria terrorismin pesäpaikaksi, joka vetää joukkoja paitsi Euroopasta, Asiasta, Amerikasta ja Pohjois-Afrikasta. Nämä taistelukokemusta ja ideologista opetusta saaneet taistelijat tulevat muodostaan uudenlaisen vaaratekijän palattuaan kotimaihinsa. Kochavi mainitsi cybersodan, joka on kokonaan uudenlainen sodankäyntitapa, joka tulee yleistymään ja jota vastaan tulee varautua taistelemaan. Hän sanoi, että viime vuonna tehtiin tusinoittain hyökkäyksiä Israelin turvallisuusjärjestelyjä ja satoja hyökkäyksiä valtion instituutioita vastaan. Hän arvioi cybersodan muodostuvan yhtä suureksi keksinnöksi kuin ruudin aikoinaan, sillä sen mahdollisuudet ovat rajattomat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar