Leta i den här bloggen

måndag 8 oktober 2018

Of cause Mr and Mrs Netanjahu are not King David and Batsheba ,

or King Salomon and His    selected  wife for the Messinanic  ancestor seed-
 but  anyhow, I think that  some  benefit for   the heavy duty  they should  have-
 at least   a representative food -  for them and their  diplomatic  guests.
That s a minimum  allowance for  diplomatic immunity.

WHY always  hurt the leaders?  They have  too heavy life  already   and every minute of life is for the own state. To be a leader in Israel is  an offer for lifetime.

And  all the time  every soul is  wishing  King  David back?
 To  whom?

The law of a King is: to give   some benefits    to King for his duty to be a King   That is -some diplomatic  immunity because they  by some way  are  like Lambs for the  people - always  in duty for the state.- always  a special target of  hate against  all the  hostile  nations
At least - they could eat  ad libitum from that milk and honey, there really  is  to day, now.
My opinion.


( Tarkoitan että  Pääministeriperheen ruokamenoissa on myös turvallisuuskerroin-  tietysti sitä voisi mennä jonottamaan torille esim Mahane Jehuda  alennuksessa olevia halvimpia kooshereita  elintarvikkeita- mutta  ottaen huomioon turvallisuusnäkökohdan ja diplomatian vaatiman  elintraviketason en näe järkeväksi syyttää rouva Pääministeriä hyvästä ja turvallisesta   ravinnontarjoilusta vuosien varrella. Myöskään torillajonotustunteja ei mielestäni pitäisi liittää valtion  korkeimpien  virkojen  työtunteihin).
Jokainen ihminen - arelen-  haluaa oman  kotielämänsä,  suomalainen varsinkin mökkikulttuurinsa-  ja meitä tavallisia pikkusieluja on yleensä koko  kansan enemmistö täynnä.  Ja siten kun valitaan näistä kaikista mökkisieluista ja saarisaunoenomistajista henkilö  kansan presidentiksi,  tai pääminsiteriksi,  se merkitsee  koko elämän siirtymistä  kuin laboratoriopinsettien avulla mikroskooppitasoisen tuijottelun ja arvioinnin kohteeksi-  siis  tavalliselle pikkusielulle se olisi  suoranainen elämän uhraus.  Kaikilla ei ole johtajuuden  talentteja ja armolahjoja, mutta jos niitä ilemenee  ja  sellaiset valitaan  kansan yhteuisin valein johtajiksi, heille tulisi suoda  jonkin verran siitä immuniteetista , mikä maan mökkiläisillä  omassa pikkusieluisuudessaan on - suurempi immuniteetti kuin itse kuninkaalla, voi  sanoa.
Uusi Testamenttikin ota aivan erikseen  käsittelyyn johtajia kohtaan osoitetun käytöksen ja siitä on lakeja ja säädöksiä.
Näitä yksilöimmuniteetteja on esim Ruotsissa  ja Suomessa tavallisella demokraattisen maan kansalaisella niin paljon, että sanotaan tarvitavan neljä maapalloa, jotta kaikille tulisi samanlaiset  yksilöllisen koskemattomuuden oikeudet  tällä planeetalla.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar