Leta i den här bloggen

söndag 3 maj 2015

Walla kertoo Nepalin tilanteesta . Oor Assarafi Z"L on löytynyt eilen.

 4.5. 2015 http://www.theguardian.com/world/2015/apr/28/nepal-earthquake-victims-not-helped-by-callous-foreign-office-says-briton
Monsita maista on vielä maanvyörymän uhreja kateissa, mutta japanilaiset ja isralilaiset ovat etsineet viimeisimmätkin omansa  esiin. Oor Assaraf löytyi  jättikivien vyöryn alle jääneenä hyvin vaikeasta  maastosta  ja hänet löydettiin  sitkein , itsensä  suureen  vaaraan altistanein   israelilaisjoukoin. Hänet saatetaan kotimaahan haudanlepoon.



 3.5. 2015

Todettuja kuolleita on 7040. Eilen P-nepalista  saatiin rauniosita esiin 50 ruumista, osa ulkomalaisia, muta  he ovat tunnsitusta vailla. Yli neljäsosa  kansasta on kärsinyt  tavalla tai toisella maanjäristyksestä , 8.1 miljoonaa henkilöä.  Koko kansan  lukumäärä on 28 miljoonaa.
Tänään Israelin armeijan  yksi kone palaa  Israeliin ja siinä on 30 turistia mukana Vain yksi israelilainen  on nyt kateissa: Oor Assaraf, 22 vuotias vuoristomatkalainen. Arvellaan nähdyn hänet viimeksi Langtang alueella ja juuri sitä aluetta kohtasi  laaja maanvyörymä  (landslide) vahvaan järistyksen korreloivana. .  Etsitään kadonneita  ainakin kahta sataa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar