Leta i den här bloggen

tisdag 7 maj 2019

Israelin tiistai: Gaza alkaa koota uusia rakettikekojaan.

https://www.i24news.tv/en/news/international/middle-east/1557230488-gazans-start-to-rebuild-after-weekend-bombing-facing-an-uncertain-future

Toistaiseksi Gazan strategia on kuin termiittikeoilla- Kyllä se onistuu jos aina tuhoaa . Jonkin ajan kuluttua koko maapallo on kuin saharn termiittikekoja. Lienee sitten  islamilaisilla  onnelliset olot.



Mitä Israel tänään tekee?
Israelilla on alkanut   Kaatuneitten muistopäivä  Jom HaZiccaron.
 http://www.israelnationalnews.com/

Mitä Israel huomenna tekee?
Israel juhlii  Itsenäisyyspäivää.  Ijarkuun 4. päivä 5779.  
Mitä hyvää voisi Israelille toivottaa Jumalan siunauksen lisäksi, joka Israelilla jo on?
Toivon Tsraelille hyviä naapurivaltioita, jotka ovat oikeusvaltioita ja joissa  on lämminsydämisiä ihmisiä ja  todella  miellyttäviä naapureita, joiden kanssa Lähi-Itä  voi  tulla paikaksi, jonne kristikunta mielellään tulee  pyhiinvaellusmatkalle Raamatun pyhille paikoille  pelkäämättä  islamilaisten taholta tulevia  sotia ja  vaaroja.
Toivon Lähi-Itään rauhaa, jossa jokainen alue ja valtio  sallii naapurialueilleenkin  rauhanaikoja maanviljelykseen, vesistöjen hoitoon, ilmastonmuutoksesta selviämiseen,  yhteiskuntien moderniin rakentamiseen ja jossa toimii valtiollinen  politiikka, demokratia, tasa-arvo ja koulut ja kaikki tieteenalat  kuten niissä  maissa, joissa  on päästy maailmansotien kurimuksista ja opittu välttämään sotaa. Rauha Israelille ja  vihollisuuksien lopettaminen  Israelin vihollisille. Silloin on koko maailman rauha!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar