Leta i den här bloggen

tisdag 17 april 2018

Israelin kaatuneitten muistopäivä 18.4. 2018

https://www.10.tv/news/160694
Israelin  pian 70 vuotiaan valtion  itsenäisyyden takia kaatuneitten joukko on 23 645 henkilöä.
Kaatuneitten muistopäivn aattoilta  alkaa tänään auringon laskettua.   Huomenna illalla  kaatuneitten muistopäivä päättyy70-vuotisitsenäisyyspäivän  aattoiltaan ja alkuun.

 Kaatuneista  71 on menettänyt henkensä vuonna 2017.  Viime itsenäisyyspäivästä  alkaen  surmattuja on 12, heistä viimeinen Adiel Kolman, joka joutui terroristin puukottamaksi.  Uhreista 100 on  saanut surmansa ulkomaisissa veritöissä.  Uhreista  122 on  muiden maiden kansalaisia, jotka ovat kaatuneet Israelin maalla.

On huomattava myös juuri  kiristynyt tilanne Syyriassa- 7-8 vuoden sota joka ei ota loppuakseen ja nyt on käynyt ilmi että sinne kaikiien  terroristilaumojen  keskeen  on pesiytynyt  myös Israelin vastaista iranilaisen  sotaväen johtohenkilöä  ja  tänä päivänä on  Iran uhkaamssa  Israelin väkirikkaimpia  kaupunkeja tuhoamisella  ja koonnee   liitoutuneitetn vihollsiten  joukkoja.

 Sodankiihkoisen  islamin  eksyttämät  arabit ja iranilaiset eivät  nähtävästi  halua rauha israelin kanssa ja pysyä  aloillaan ja  sodassaankin  yhdistyvät   samanmielisiksi  vain Israelin  vihollisuudessa.

  Israelin unelma Luojan  käskyn toteuttamisesta, rutikuivan erämaan saamisesta kukoistavaksi  juomavedestä runsaaksi puutarhaksi ja kansankodiksi - on autioituvaa erämaarauniota  tekevän  joukon ympäröimä   Sotakiihkoisen   kuolemaa uhoavan   kansanmeren  hyökyaallon  ikuine vaara  on Israelin ympärillä ja sisällä.   Arabiheimoilla ei ole ihmisiä rakastavia  kansanisiä, jotka kokoavat ja asuttavat  heimojensa lapsia omille  alueilleen- ei, vaan kaikki,   kohta kai  miljardi islamilaista haaveilee tunkeutua  Juudan kansankotiin, ikään kuin se olisi pääsy Jumalan tykö ja ikäänkuin Jumalaa miellyttäisi Aabrahamin valitun kansan surma.

Luojaan uskova seurakunta  tietää toisen suunnan-  maailman ääriin asti oli Luojan tahto lähttää uskovat hoitamaan maapalloa ja sen kansoja Luojan lapsiksi ja  samalla kaikkien kansojen tulee  siunata Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin  Israel heimoa heidän erityistehtävässään Luojan  sanan säilyttäjänä ja kansan ja valtion  esimerkkinä. Omissa oloissaan kaikki kansat ovat ksotajia ja kuolemaa uhoavia. Luojan tahto on muuttaa  kuolemaa ja Kainin ja Lemekin  henkeä jälleen  uhoava ihmissuku siunauksen lapsiksi ja sitten siunauksen perillisiksi.   Jos  kirouksen henki saa vallan,  seuraa taas  Nooan tulvan kaltaisia suurtuhoja, maailmansotia, josta seuraa vain suuri kuoleman aalto ihmiskuntaan.

Nyt   kaksi tuhatta vuotta maailman äärissä ollut   Juudan kansa  on nyt omalla maallaan  noudattamassa Luojan  sanaa myös maan suhteen.  Suunta maailman ääriin  on alkanut kääntyä ja moni kokoontuu lähtökohtaan.  Monta kansaa maailman äärissä on  tullut tuntemaan Raamatun sanan ja uskonut ja  heimot ovat koostuneet valtioiksi  eri puolilla maapalloa ja monessa  valtiossa on Raamattu auktoriteettina ja oikeudenmukaisuutta noudatetaan.

Luoja loi maapallon ja kansanheimot ja antoi kaikille kansoille asuinsijansa ja Israelille omansa ja Hän sirotteli  kaikkiin kansoihin israelilaisia kertomaan   Hänen sanastaan,  mutta Israel oli kohta jossa  toteutuminen maan suhteen ajallaan tapahtuisi ja nyt on se aiika kun viikunapuu viheriöi Israelissakin ja tuottaa hedelmää.

 Israelia ympäröivien valtojen  myrskyisä tilanne on vaikea  millään tavalla  hahmottaa- syyt ja seuraukset ainaiseen sotaan eivät ainakaan ole Jumalasta, jonka tahto on  MAASSA RAUHA JA IHMISILLÄ  HYVÄ TAHTO.
Klo 11:52 Ruotsin aikaa Inga kommentarer:

Skicka en kommentar