Leta i den här bloggen

måndag 11 december 2017

Kansainvälisen politiikan tsunamiaalto Jerusalemin takia

Jo tuhansia vuosia siten  mainittiin, että Jerusalem on oleva koetuskivi ja komapstuskivi kaikille mailman kansoille, ja se on  Luojan ja Jumalan silmäteräksi valittu kohta maapalloa ja annettu Israelin kansan tempplein kohdaksi ja daavidin ajosita pääkaupungiksi Juudan kansalle.  kansan  riitaannuttua ja repeydyttyä kahtia, Juuda simeonin ja , leevin sukukunta ja benjaminilaiset  ovat pitäneet Jerusalemin pääkaupunkina.  muut sukukunnat  pitivät samariaa  valitonaan ja pääkaupunkina siellä  lienee ollut  Sikem eli Nablus.  Sittemmin Samaria myös asutettiin  siirtoväellä  ja  Samarian alueen israelilaiset vietiin pakkisiirtolaisuuteen.  Samariaan jäi jäljeelle oma eristäytynyt  mooseksenuskolaisuus, joka pitäytyi  5 Mooseksen kirjaan, jtoka oli aikanaan kirjoitettu samarialaisiin kivitauluihin  Garissimin ja Eebalin alueella ja  toimi  eräänlqaisena varhaisyliopisutona  mooseksen laista ja sen takia osa kansasta aina piti  näitä vuoria  korkeimmassa arvossa, kuten vieläkin.  Jeesuksen aikana myös oli  näiden  vuorien arvostus suurta.  Vieläkin on  pieni heimo niitä israelilaisia jotka tunnustautuvat  samarialaisen lahkon: vain  5 Mooseksen kirjaa ovat heidän pyhät kirjoituksensa.  Samaria ja muu osa Israelia elää kuin omaa  aikakauttaan- maa-alueet ovat kuin omien sinettiensä  alaisia, eikä maa aukea sineteistään ennen aikaisesti.

 Sinne onkin siten päässyt  muodostumaan anti-israelilainen   valtakuntakin kuten nyt näkyy-  alue joka ei edes tunnusta Juudan valtiota eikä edes ole tyytyväinen omaan samarialaispääkaupunkinsakaan vaan haluaa Juudan pääkaupunginkin,   mistä tietysti tulee olemaan sota, jos ei diplomatialla  ratkaista tai sitten yhdistetä valtakuntaa ja eletä profetiallisessa hesekieliläisessä sovussa maan päällä  Pyhän Maan alueellakin. 

Jos eivät nykypalestiinalaiset  suostu pitämään Samarian alueen perinteistä  pääkaupunkia pääkaupunkinaan ,  tulee tosi hurja sota. eikä voi sanoa että presidentti Trumpin ajatus  vahvistaa Jerusalemin  perinteistä asemaa Juudan kansan pääkaupunkina mitenkään  edistäisi tulevaista Rauhan valtakuntaa.  jossa  usko Jumalaan tosiaan versoo käytännöllisellä tavalla esiin mm maanviljelyksen kukoistamisena ja vesiolosuhteiden  paranemisena.

Jerusalemin  alue, se missä vanha kaupunki on josta suurimmat riidat maailmassa johtuvat, on Benjaminin sukukunnan aluetta.  Juudan alue kiertää sitä lännessä ja etelässä, Joosefin Efraimin alue idässä ja pohjoisessa.
 Nämä alueet taas eivät merkitse yhtään mitään islamilaisille, jotka eivät näitä  Raamatun asioita tunnusta eivätkä niistä halua lukea tai tietää. 

Luonnollisesti palestiinalaisilla on elämisen oikeus kuten muillakin ihmisillä, mikä tosin ei nyky maailmassa näytä toteutuvan monenkaan kansan  elämässä ja aiheuta  hirveitä joukkovaelluksia , hukkumisia mereen, genosidejä, pakolaisuutta, vaeltamista kansasta toiseen.  kaikkea sitä israel on kokenut yli 2000 uotat ja on nyt takaisin omalla maalla.  joku toinen heimo on vasta muutaman vuoden elänty samanlaisissa olosuhteissa kuin juutalaiset 2000 vuotta , eivätkä suostu tilanteeseen, että on sopeuduttavat  tuhoaviin  kansoihin , paettava tuhoojia, löydeättävä rauhallinen paikka missä voi asua ja missä on tulevaisuutta edes yksi sukupolvi eteenpäin.  Ne jotka ovat lähteneet pakoon kansaintuhoojia, ovat elossa ja useissa paikoissa  ovat löytäneet hetken  huojennusta ja  sopeutuneet- niinteki Israel 2000 vuotta ja  pysyi hengissä vaikka genosidit olivat  esim euroopassa  kaikkein pahimmat ( langenneen)  kristikunnan keskellä- ei edes pahimpien pakanain keskellä ollut sellaista tappohenkeä.   On palestiinalaisia jotka ovat rauhan ihmisiä ja he tulevat menestymään Pyhässä maassa.  hesekielin profetiassa puhutaan niistä, jotka eivät ole Juudan kansaa ja  asuvat Juudan kansan keskuudessa  rauhassa.
islam on kääntynyt  keskiaikisesti  vihaamaan Juudan kansaa jälleen nyt meidän nykyaikanamme.  vaikka  heille jos kenelle on annettu asumaalueita maapallolla, rikkautta , kultaa, öljyä ,jalokiviä-  resursseja ilmaston suhteen kasvattaa paratiisinomaista  kasvua maassa. mutat  näyttää siltä että islamin aika kuluu vihaan, tuhoamiseen, tappamiseen , varsinkin  veljesvihaan ja resurssien tuhoamiseen  tämänkin sukupolven aikana, niin että koko sivistynyt  maailma kärsii heistä.  ja maailman resursseit kuluvat puolustautumiseen ja heidän sotiensa uhrien hoitamiseen ja auttamiseen.
Koko maailma kärsii islamin takia.
Presidentti trump on kiilamaisesti aikonut ainakin  oman kansansa lähetystön asttaa   benjaminilaiseen jerusalemiin, vaikka toivon että sijoitus tulee juudan  alueen kaarelle, koska sillä on profeetallinen ajallinen  menestymisen prediktio. En voi sanoa että olisi mikään aika rakentaa  Benjaminin alueelle  kansainvälisesti käytettävissä oleva temppeli jossa palvotaan  sillä  tavalla Jumalaa, että  taivaat mielistyvät maapalloon ja ihmeskuntaan- sillä kristikunta-osa kansoja- on niin vihastuttanut  taivaat murtamalla kaikki peruspylväät Raamtusta, että  tuskin  edes kristikunta  temppelivuorella  miellyttää taivasta. Siitä voi vain tulla hirvittävä geologinen katastrofi. josta Sakarja puhuu. koska Benjaminin alueesta on prediktio että siellä tapahtuu hirveä maanjäristys ja  pintatasojen täydellinen muuttuma, en menisi rakentamaan sinne yhtään mitään lähetystöä ärsyttämään tapahtumien kulun nopeutumista.  Muta juudan alueesta on  lupaus että Jumala on vapauttava ensin Juudan majat- siis  kansan kodin alueet, tavallisen elämän.
Näsitäkään alueellisista vaaroista islamilaiset eivät tiedä niin hölyn pöläystä- ja sen takia  jutualaiset sallivat Temppelivuoren olla muhamettilisilla- koska heissä on se tietämättömyyden verho asiasta, joten he voivat siellä ehkä  säilyä hengissä- jos juutalainen menee sinne alueelle hän paastoa ja rukoilee ja  sovittaa  itseään ja perheettään että ei  jumalan viha  kohdistuisi  häneen.  kristikunta kulkee kuin vuohilauma joka puolella luottaen armon ikuisuuteen.
ne jotka uskovat.  Itse asiassa  Israelissa on joka paikka, joka hiekanjyvä pyhää maata-  muta erityisen vaarllinen kohta on  Jumalan silmäterä, Moorian vuori.
Luonnollisestikaan presidentti Trump ei pystytä lähetystöä Moorian vuorelle eikä rakenna uutat jerusalemin temppeliä, vaan  hänellä on halu  asetata joukkoaan lähelle tätä aluetta, ja arvelen että  se halu on Hengen vaikutusta hänessä.  Mutta  se tavallaan merkitsee sitä danielilaista  enkeliruhtinaiten   sotaa-  tulee idän  vastavoimien hyökkäys.  kuten ennekin jos  valonvoimista  tulee  profetioita myötäävää askelta.
Tähän henkivaltojen taisteluun ei ole muuta avainta kuin Uuden Testamentin antama avain. Muta sitä lukee vain harva israleilainenkaan, saati sitten islamilainen, joten  he ovat historiansa tapahtumien myrskyaalloilla, eikä  ristiaallonkon  välistä taistelua edistä  myrskyn esiin kutsuminen.  Siinä hukkuu moni.
Nyt täällä ruotsissa  raamatusta tietämättömät  ketkä siten  kyseessä en tiedä ovat heittäneet polttopulloja  synagogan nuroison  kokoontumisjuhlan  aikana synagogan pihalla,  israelin lippua on poljettu tukholmassa ja poltettu.  kaikki tällainen seuraa siitä, että ei ole uskoa jumalan sanaan, ei ole tietoa niin Vanhasta  Testamentista kuin Uudesta Testamentista, eikä ole suvaitsevaisuutta eikä edes historian tietämystä. On jopa valheellista historian tapahtumien vääristelyä ja kieltämistä.  ja ilmeisesti naamioituneissa  ilkivallan tekijöissä on niitä, jotka itse ovat islamin takia paossa omilta synnyinseuduiltaan ja omilta kansansa murhaajilta  ja etsineet ruotsalaisten  toleranssissa  existentiaalista turvaa.  Muta silti käytävt  toisten turvaa etsineitten kimppuun.  juudan seurakunta ruotsisa on  sukupolvien  rauhallisen  viihtymisen tulosta hyvöässä maassa- kun muualla oli tapapjat liikkeellä.  Toisessa maailmansodassa tappajat olivat liikkeellä Juudan heimoa kohtaan, nyt on tappajat liikkeellä islamin keskuudessa, eikä sieltä näytä nousevan kansalisia vahvoja kokoavia henkilöitä,  joiden varaan voisi ripustaa kansakunnan  johtamiseen tarvittavia   asioita.  islamilaiset ovat   maattomien  kansaa, kunnes  he käsittävät kansojen  oikeudet, kuten juudan kansan oikeuden  oelmassaoloon ja havaitsevat itsessään kansoja, eikä vain jotain  invasiivista  tarvetta tuhota muut uskonnon nimessä, joka on valheuskonto, koska se surmaa muut ihmiset eikä tunne valtiorajoja.  eikä tunnusta valtiorajoja tao valtiomuotoa.
Nyt on siis vaikea aika ja  on varottava  sillä  sota  umpiovaltiokalifaattia vastaan on ollut julma ja kuuluttanut kansojen ajat ja varat ja  kalifaatti-idea ei varmaan ole  nitistetty vaan  mutatoituu kansinväliseksi terroriksi . miten kauna  islamin  ohdakeaika pistelee maapalloa , en tiedä,  mutta  vaarallista on ainakin siihen asti kunnes joulukuusten havut tippuvat maahan. Siis  erittäin vaarallista.

samaan aikaan on tapahtumassa että valtava määrä muhamettilaisia on lukenut uuden testamentin ja  yhtäkkiä  saanut insiktin tapahtumien kulusta ja selvenemisen myös siitä, että Jumalalla  on erityisuunnitelma kaikkia aabrahamin laosia  varten- että eivät he ole  taivaan vihaamia  oman itsensä takia vaan vihansa takia. sillä hekin ovat Aabrahamin lapsia ja siementä.

Mitä tulee Gazan alueeseen,  sen tulisi neuvotella Egyptin kanssa lisämaasta etelän suuntaan.  Siellä on paljon väkeä ja  näyttää siltä että  ystävyyttä ei tule Israelin kanssa.  Toista  sataa  kilometriäkin etelän rantakaistaa olisi tarpeen heille,  muuten sinne kertyy  murhaajien jätteet kalifaatista tekemään uuden  maailmansodan.   Jos  nyt  raamatun alueita katsoo Juudan etelärajaksi asetettiin Egyptin puro. Gaza oli Juudan kaupunki.   Egyptin puro on jokiuoma joka halkaisee Siinain erämaan keskeltä ja siiehn asti  on ns Pyhän maan alue, jos kerran gazalaiset haluavat asua Pyhässä maassa, sitä elvyttämässä ja rakentamassa.  

  
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar